Hoții români din Marea Britanie au INVENTAT o nouă metodă de a fura din BANCOMATE


România a devenit din nou subiect de articole în presa tabloidă din Marea Britanie, după ce trei hoți din bancomate au fost prinși de poliția din Gloucestershire și condamnați la închisoare. 

Potrivit dailymail.co.uk, cei trei bărbați foloseau un echipament nou, cumpărat de pe Internet, care "înghițea" cardurile clienților și un telefon mobil cu cameră foto.

Sistemul era unul destul de simplu, dar ingenios: hoții creau o față falsă a bancomatului vizat, în spatele căreia amplasau un telefon mobil cu cameră. Victima avea senzația că introduce cardul în bancomatul real și tasta PIN-ul, acesta fiind înregistrat de camera foto a telefonului mobil ascuns. Dispozitivul inventat de hoți "înghițea" cardul, iar posesorul avea senzația că acesta s-a blocat în bancomat.

În acest fel, românii aveau atât cardurile victimelor, cât și codurile PIN pentru a retrage bani.

Cei trei au fost identificați rapid de polițiștii britanici și nu au reușit să fure decât 90 de lire. La proces, Lucian Dăscălescu (28 de ani), Mihai Drăgan (27 de ani) și Cristian Tudor (21) au recunoscut, în fața instanței, că au cumpărat dispozitivul de pe Internet.

Dăscălescu și Drăgan au fost condamnați la 18 luni de închisoare, iar Tudor a primit 13 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.