Miss Romani in UK 2006


Duminica, 17 septembrie 2006 a avut loc in premiera in Marea Britanie, concursul Miss Romani in UK.
Pentru prima data, peste 200 de romani au venit la restaurantul romanesc 32 Old Bailey’s, gazda concursului, pentru a o alege pe cea mai frumoasa românca in UK.
 
Concursul Miss Romani in UK a fost organizat de echipa Romani in UK. In luna iulie, ziarul " Roman in UK" impreuna cu website-ul www.romani.co.uk, lansau o serie de intrebari frumoaselor românce din UK. Cele mai indraznete, sexy, frumoase, tinere si talentate românce, unsprezece la număr, au aşteptat cu emoţii, mult doritul eveniment pentru a câştiga unul dintre premii, si sansa de a lua acasă marele premiu, £1000 si coroniţa Miss Romani in UK, prima ediţie.

Frumuseţe, gingasie, flori, baloane, mâncare buna, vinuri alese, muzica excelenta a lui DJ Orlando, Daniel Furculesteanu ca prezentator, Inno Brezeanu coordonator de proiect si Cristina Irimie marketing manager, au creat o atmosfera excelenta pentru ediţia numărul 1 a " Miss Romani in UK ".
Juriul, format din Raluca Zdrenghea, maestrul Eugen Sarbu, Lucy Şarpe si Babet Culic impreuna cu publicul au trăit intens cele câteva ore ale concursului, incercând sa hotărască cine va fi purta coroniţa Miss Romani in UK . Intr-o atmosfera incendiara, cele unsprezece concurente au trecut cu brio probele concursului, oferind celor prezenţi, alături de tanarul prezentator, imbracat in costum naţional, o seara cu adevărat româneasca, o seara de neuitat.
 
Juriul alături de public, au decis acordarea primului titlu de "Miss Romani in UK" timisoreancei Ema Ilies. La numai 23 de ani , Ema a cucerit acest titlu prin frumuseţe, gingasie, simplitate si sinceritate.

Premiile, in valoare de peste £1500 au fost asigurate de către sponsorii evenimentului Moneygram, Jennings & O’Neill, Travelhouse, Kirilov Accounting, MJ Solomon&Partners si Roexport Ltd.
Mulţumim sponsorilor, partenerului media Event Multimedia,gazdei, restaurantul Romanesc 32 Old Bailey, Insomnia Party-sonorizare si lumini, DJ Orlando-coloana sonora, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.