O profesoara de trompeta din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare…

O profesoara de trompeta din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu o fata de 15 ani, chiar eleva de-a ei.

Helen Goddard, in varsta de 26 de ani,  poreclita "The Jazz Lady", preda la o scoala publica. S-a imprietenit treptat cu o eleva de-a sa, in varsta de numai 15 ani. Se tot intalneau la cafea, dupa ore.

Cand relatia dintre ele a mers pana la capat iar lumea a inceput sa vorbeasca, totul a ajuns la urechile directorului scolii. Acesta i-a instiintat imediat pe parintii tinerei.

Luna trecuta, politistii au surprins-o pe profesoara alaturi de fata. Avea cu ea si numeroase jucarii sexuale. Goddard a fost arestata imediat, iar adolescenta, speriata probabil de amploarea pe care o luase ancheta, i-a povestit a doua zi totul mamei.

Profesoarei i-a fost ridicat imediat dreptul de a mai preda.

Helen Goddard, care in 2000 canta in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Sydney, era considerata copil-minune, datorita talenului ei muzical. Cu toate acestea, tanara a pledat vinovat la acuzatiile de intretinere de relatii sexuale cu un minor.

Profesoara a fost eliberata pe cautiune, iar acum isi asteapta sentinta, care va fi pronuntata pe 21 septembrie.

http://stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.