Reportaj britanic cutremurător despre „sclavele sexuale”. Româncele, victime ale proxeneţilor VIDEO


Un reportaj cutremurător despre sclavele secolului 21 din Marea Britanie a fost realizat de Sky News. Postul de televiziune prezintă poveştile mai multor tinere, inclusiv românce, ademenite în Regat cu promisiunea unei vieţi mai bune. Ajunse, însă, în ţara occidentală, ele au fost abuzate, ameninţate, bătute şi obligate să se prostitueze iar guvernul este acuzat de ONG-uri că ignoră problema.

"Din România. Mi-au promis un loc de muncă şi o viaţă mai bună. Mi-am plătit biletul de autobuz către Marea Britanie, când am ajuns, lucrurile erau diferite. Am fost obligată să întreţin relaţii sexuale cu mulţi bărbaţi şi adesea am fost bătută. Am fost dusă în multe locuri diferite", povesteşte Dorina.

Astfel de poveşti, cutremurătoare, se întâlnesc la tot pasul pe străzile Marii Britanii, arată materialul Sky News citat de România TV.

"La început am încercat să rezist. Mă uitam în oglindă şi îmi venea să ţip. Vedeam vănătăi pe care nu le aveam înainte. Până într-o noapte, când totul s-a schimbat, o dată cu unul dintre bărbaţii care au venit. După acea noapte, pur şi simplu am renunţat. Până în punctul în care nu mi-a mai păsat. Pentru că nimic din ce puteam face sau spune, indiferent de lacrimi, indiferent de ţipete, nimic nu schimba situaţia, pentru că îmi era prea frică să fug", declară Sophie.

…   http://m.rtv.net/article/70110

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.