Un bărbat de 20 de ani a fost PUS SUB ACUZARE pentru uciderea româncei Mariana Popa la Londra


Un bărbat în vârstă de 20 de ani, identificat cu numele de Farooq Shah, a fost pus sub acuzare pentru uciderea Marianei Popa, găsită înjunghiată în estul Londrei.

Mariana Popa, românca în vârstă de 24 de ani care venise în Marea Britanie din Italia, în spranţa că va găsi mai uşor de lucru în această ţară, a fost găsită la 29 octombrie, înjunghiată în piept, pe o stradă din estul Londrei.

Bărbatul, Farooq Shah, care fusese identificat de către Poliţia Metropolitană săptămâna trecută, a fost acuzat de crimă şi va compărea sâmbătă în faţa tribunalului din Barkingside, potrivit BBC citat de Mediafax. – See more at: http://m.romaniatv.net/article/107686#sthash.zxO1FdV6.dpuf
Mariana Popa era originară dintr-o comună din judeţul Buzău. Familia româncei a comunicat că femeia a plecat iniţial la muncă în Italia, dar pentru că nu reuşea să îşi mai găsească de lucru acolo, a decis să plece în Marea Britanie, unde se afla de câteva săptămâni împreună cu prietenul ei.

Mama tinerei care are deja o fetiţă spune că fiica ei ar fi fost însărcinată din nou şi că era foarte bucuroasă. – See more at: http://m.romaniatv.net/article/107686#sthash.zxO1FdV6.dpuf
mai mult la :  http://m.romaniatv.net/article/107686

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.