Un britanic a primit o slujba dupa ce a afisat o pancarta cu mesajul „Va rog!!! Dati-mi un job”


Un britanic in varsta de 23 de ani, care se saturase sa fie somer, a iesit in strada cu o pancarta afisand mesajul "Va rog!!! Dati-mi un job", iar dupa trei ore de stat in ploaie, un om de afaceri s-a oprit si i-a oferit un loc de munca, relateaza
Daily Telegraph.

Mark Wheeldon a fost somer in ultimii doi ani si a decis sa se "vanda" pe cea mai aglomerata strada din orasul Stoke-on-Trent, in timpul orelor de varf ale diminetii.

Dupa trei ore, un om de afaceri a oprit in dreptul sau si i-a oferit un job pe loc. Vince Champion, directorul unei fabrici de cherestea, l-a observat pe Wheeland in drumul spre serviciu si s-a intors sa il ia cu el. L-a intervievat, iar dupa 20 de minute l-a angajat.

"Planuiam sa stau pana la ora de varf de seara si apoi sa tot vin pana cand cineva mi-ar fi oferit un loc de munca. Am fost peste tot sa imi caut de lucru dar nu am avut noroc", a explicat Wheeland.

Tanarul a fost nevoit in ultimii doi ani sa stea acasa pentru a avea grija de partenera sa, care sufera de artrita reumatoida. El lucrase in trecut ca decorator si zugrav.

Champion a povestit ca plecase sa cumpere sandvisuri pentru colegi cand l-a zarit pe Wheeland.

"M-am gandit ca, daca cineva poate sta in acel potop – era o ploaie torentiala – atunci inseamna ca sunt foarte determinati sa gaseasca un loc de munca. Atitudinea mea a fost ca ar fi un bun de pret pentru companie."

Un britanic a primit o slujba dupa ce a afisat o pancarta cu mesajul "Va rog!!! Dati-mi un job"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.