Restaurantul viitorului, la Londra. Comenzile se fac digital, meniul este proiectat pe masă (VIDEO)

Vremurile meniurilor din hârtie s-au dus. În viitor, la restaurante, toate comenzile se vor face digital, dintr-un meniu proiectat pe masă. Pare o imagine desprinsă din filmele Science Fiction, dar în Londra, există deja un asemenea local. Iată un restaurant plin de surprize.

Clienţii observă mai întâi că nu există nici urmă de meniu din hârtie sau de chelner care să le ia comanda. Asta nu înseamnă că vor muri de foame. Întreaga ofertă de bunătăţi este proiectată pe masă, iar clientul navighează prin ea cu ajutorul unui "mouse" amplasat în dreptul mâinii. Comanda ajunge direct la bucătărie. Întreaga afacere a fost pusă la punct de doi tineri ingenioşi. Ideea le-a venit cu 5 – 6 ani în urmă. Îşi scoseseră nişte prieteni în oraş şi au crezut că vor muri de sete până când vor fi băgaţi în seamă de chelner.

"Nu vroiam decât să bem ceva. Atunci m-am gândit ce bine ar fi dacă aş atinge pur şi simplu masa, aş face o comandă şi ar sosi berea", a declarat Noel Hunwick, managerul restaurantului. Pentru mulţi, aşa ceva părea imposibil. Însă pentru cei doi tineri a fost o idee de afaceri care le-a adus o grămadă de bani, pentru că acum au peste 200 de clienţi pe zi.

…. Restaurantul viitorului, la Londra. Comenzile se fac digital, meniul este proiectat pe masă (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.