ZIAR BRITANIC: Or semăna româncele cu Ducesa de Cambridge, dar jumătate din români SE ZBAT ÎN SĂRĂCIE


Când românii au spus că ţara lor este peste Marea Britanie în orice privinţă, inclusiv fetele frumoase, Sunday People s-a gândit să testeze pe cont propriu asta, scrie publicaţia britanică. Potrivit unei campanii promoţionale din ţara din Estul Europei jumătate din fetele de aici seamănă cu Ducesa de Cambridge şi cealaltă jumătate cu sora acesteia, Pippa Middleton.

Ziarul Gândul a pornit o campanie împotriva aceleia declanşase de britanici care are ca scop descurajarea românilor să vină în Marea Britabie anul viitor, odată ce restricţiile de pe piaţa muncii vor fi ridicate, scrie publicaţia britanică.

După ce am cercetat atent am descoperit că româncele SUNT într-adevăr frumoase, o mulţime dintre ele semănând cu Kate şi Pippa. Aceste frumuseţi ne-au spus într-o engleză perfectă că vor să vină în Marea Britanie pentru o viaţă mai bună.

Am vizitat o parte din barurile pline de fum din centrul vechi al Bucureştiului. În unul din acestea, o studentă brunetă frumoasă, Dana Strungariu, în vârstă de 19 ani, ne-a spus: "Româncele sunt frumoase şi îmi place comparaţia cu Kate şi sora sa. O prietenă mi-a povestit despre Londra şi aş vrea să mă mut acolo".

O prietenă a acesteia, Diana Hututui, speră că noua campanie va determina bărbaţii din Marea Britanie să vină în România. "Bărbaţii din Marea Britanie ar trebui să vină aici. Ne place accentul vostru şi vă îmbrăcaţi bine".

O studentă la drept, Christina Radulescu, a spus: “Am fost în Londra. Este mult mai bine decât în România. Cred că atunci când restrciţiile vor fi ridicate la anul mă voi muta la Londra. E un oraş frumos, iar salariile sunt mai bune".

mai multe la : http://m.evz.ro/news/1022037

The test in Bucharest: Romania’s women might look like Kate and Pippa but its economy’s not so pretty

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.