Camelia Rusu – bistrițeanca din topul antreprenorilor români din Marea Britanie

Porniți pe căile neștiute ale vieții, românii își încearcă norocul și priceperea în toate colțurile lumii. Nu puțini sunt cei care ajung să reușească exact acolo unde concurența este acerbă și eșecurile nu iartă pe nimeni.

Este și cazul unei bistrițence ce a ajuns să-și vadă visul cu ochii: un restaurant în inima Londrei. Camelia Rusu, cu origini în Șieu Odorhei, a luat calea străinătății nu dintr-o dorință de a se înscrie în trendul plecărilor în străinătate ci pentru a-și crea un drum, de a avea o viață și nu în ultimul rând de a-și realiza un vis.

După ani de muncă în Spania, țară în care și-a întâlnit perechea, pe Adi, un ieșean plin de ambiții, Camelia a ajuns în Regat, luând de la capăt drumul către visul încă neîmplinit: un restaurant. Ajutată îndeaproape de Adi, dar și de fiica lor, Camelia își trăiește visul, ce-i drept, cam departe de casă.

Munca asiduă, perseverența și multe sacrificii au făcut ca bistrițeanca să-și vadă visul cu ochii. Restaurantul Dracula House din Londra a devenit la nici un an de la prima masă servită un punct de reper nu numai pentru românii din insulă, dar și pentru mulți englezi îndrăgostiți de bucătăria românească.

mai mult la :

Camelia Rusu – bistrițeanca din topul antreprenorilor români din Marea Britanie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.