Doi români, arestaţi pentru furturi din magazinele britanice

Doi români au fost arestaţi de poliţia britanică, fiind acuzaţi de trei furturi din supermarketuri, relatează Hastings Observer, în ediţia de astăzi.

Cei doi tineri, un bărbat şi o femeie , au fost opriţi de agenţii de pază ai unui magazin din reţeaua Tesco în timp ce încercau să iasă din magazin cu şase sticle de Jack Daniel’s şi mai multe CD-uri şi DVD-uri. Cei doi – Teodor Neamţu, în vârstă de 26 de ani , şi Georgeta Ciobanu, de 23 de ani, stabiliţi în Romford – au fost acuzaţi şi de alte două furturi, ambele petrecute la magazinul Riverside, de unde, în 12 şi 27 noiembrie, au plecat cu produse cosmetice în valoare de o mie de lire sterline.

Cei doi au fost arestaţi vineri, iar sâmbătă au fost prezentaţi magistraţilor instanţei din Hastings, fiind acuzaţi de furt din magazine.

1 COMENTARIU

  1. Pentru asta se duc majoritatea romanilor in afara, sa fure, putin muncesc cinstit.

    “Românii sunt pleava Europei, nu lucrează, fură, îşi prostituează copiii şi femeile.Învaţă să fure înainte să citească, Spania e mâncată de aceste sălbăticiuni, trăiesc mai rău decât animalele. Multe ţări îi gonesc. Nu mă miră nicio barbarie comisă de aceste brute”, a scris Carmen, una dintre cititoarele publicaţiei La Razon

    jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
    ziarulprofit.ro/archives/14988

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.